Opruimen van Bedrijfsterreinen

Deskundig Opruimen van Bedrijfsterreinen 

Een opgeruimd bedrijfsterrein is essentieel voor het handhaven van een professionele uitstraling en het creëren van een positieve eerste indruk bij klanten en bezoekers. Gelegen in Hoboken, biedt  De Opruimers gespecialiseerde diensten voor het opruimen van bedrijfsterreinen in Antwerpen en omgeving. Ons ervaren team streeft ernaar jouw terrein niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook veilig en uitnodigend.

Het Belang van een net Bedrijfsterrein

Een rommelig bedrijfsterrein kan een negatieve impact hebben op de perceptie van uw bedrijf. Het kan klanten afschrikken en de werkomgeving voor uw medewerkers minder aangenaam maken. De Opruimers begrijpt het belang van een nette werkomgeving en zet zich in om jouw terrein om te toveren tot een plek waar zowel medewerkers als bezoekers zich welkom voelen.

Onze Aanpak: Grondig en Efficiënt

Ons team benadert elk project met de hoogste mate van professionaliteit en aandacht voor detail. Van winkels en magazijnen tot kantoren tot bedrijfsterreinen, wij hanteren een grondige aanpak om alle ongewenste materialen te verwijderen en te zorgen voor een vlekkeloze staat van jouw bedrijfsterrein.

Diensten die wij aanbieden:

  • Diepgaande Opruiming: We pakken ook de kleinste details aan.
  • Recyclage van Materialen: Alle verwijderde materialen worden verantwoord gerecycled, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid.
  • Hassle-Free Service: Vermijd de moeite van zelf opruimen of eindeloos heen en weer rijden naar het containerpark.


Waarom Kiezen voor “De Opruimers”?

  • Expertise en Ervaring: Ons team bestaat uit deskundige professionals die gespecialiseerd zijn in het opruimen van diverse soorten bedrijfsterreinen.
  • Duurzaamheid: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het milieu serieus en zorgen voor de juiste verwerking van alle materialen.
  • Tijdsbesparing: Bespaar kostbare tijd en energie die beter besteed kan worden aan het runnen van uw bedrijf.
  • Geen Verborgen Kosten: Wij werken met duidelijke, op maat gemaakte offertes zonder verrassingen achteraf.

Een opgeruimd bedrijfsterrein is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Het reflecteert niet alleen de professionaliteit en waarden van jouw onderneming, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het welzijn van iedereen die jouw terrein betreedt.

De Opruimers staat klaar om jouw partner te zijn in het creëren van een uitnodigend bedrijfsterrein.

Neem vandaag nog contact op met ons team in Hoboken en zet de eerste stap naar een schoon, veilig, en professioneel bedrijfsterrein.

Alles waar u zelf geen tijd voor heeft. Dit steeds met een offerte op maat en zonder verborgen kosten.

Hoe gaan het in zijn werk?

STAP 01
Contacteer
ons

Contacteer ons en wij komen gratis ter plaatse kijken.

STAP 02
Vrijblijvende
All-in offerte

Nadien bespreken we de opties en volgt een vrijblijvende offerte.

STAP 03
Volledige
Opruiming

We voeren de volledige opruiming uit en maken alles borstelschoon.

Na een eerste contactmoment komen wij gratis ter plaatse kijken en bespreken we de mogelijkheden. We bezorgen je nadien een all-inclusive offerte op maat. Dat houdt in dat wij in de offerte al rekening houden met de huur van containers of een lift. Hebben we een akkoord? Dan komen wij op het afgesproken moment langs voor onze opruimingservice. Zijn er containers of een lift nodig? Dan hebben wij die voor jou gereserveerd en zullen die op het afgesproken moment bij jou voor de deur staan. Wij gaan aan de slag en ruimen je winkel tot in de puntjes op. Na de opruimingservice geniet jij van een ordelijk handelspand. 

Dit is een offerte waar alles bij inbegrepen zit.
Bv : Ladderlift, containers, verkeersborden,…

Heb je een inboedel die je met spoed wilt laten opruimen? Dan maken wij graag tijd voor jou! Voor een spoedopruiming komen wij binnen de één à twee dagen bij jou op locatie. Een opruiming met spoed kan bijvoorbeeld wanneer je de inboedel moet laten opruimen na een overlijden. 

Ook wanneer je de inboedel wilt laten leegmaken en opruimen voor verhuur, reken je op onze spoedservice! Jij vertelt ons jouw wensen, en wij doen de rest! Voor spoedopruimingen bel je ons op het nummer 0470 967 224.

Onze dienstverlening stopt echter niet bij bedrijven, grote terreinen en woningen. Wij voeren in de ruime omgeving rond Antwerpen ook extra opruimingswerken uit. Denk maar aan kleine afbraakwerken van tuinhuizen en ijzerskeletten. Ook datavernietigingen nemen wij voor onze rekening. Op vlak van ontruiming ontzorgen wij je volledig, daar mag je zeker van zijn!

Reviews van onze klanten

Isabelle V.
Isabelle V.
Read More
Super tevreden van de service! Een afspraak maken om te komen kijken naar de inboedel ging snel, de offerte volgde de dag erop, data vastgelegd en het leeghalen van het huis is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Vriendelijkheid en service staan bij De Opruimers voorop. Top!
Kim D.
Kim D.
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Professioneel, zeer correct en super vriendelijk!
Ik stuurde ze een bericht en ik kreeg meteen telefoon om af te spreken. De dag zelf waren ze goed op tijd! Heel tevreden dus zeker en vast een aanrader!
Sietse G.
Sietse G.
Read More
De service van De Opruimers was heel goed. Kreeg een snelle afspraak na bellen. Geen enkele klus is te groot voor hun. Zijn nauwkeurig en kwalitatief aan de slag gegaan. Dit tegen een zeer goed prijs-kwaliteit. Alles was super proper dankzij De Opruimers.
Previous
Next

Onze klanten zijn voornamelijk uit :

Antwerpen – Berchem – Borgerhout – Hoboken – Deurne – Ekeren- Merksem – Wilrijk – Aartselaar – Bornem – Puurs – Willebroek – Mechelen – Duffel – Lier – Lint – Nijlen – Ranst – Schilde – Brasschaat – Kalmthout – Wijnegem – Wommelgem – Borsbeek – Boechout – Mortsel – Edegem – Kontich – Lint – Rumst – Sint-Niklaas – Temse  Haasdonk – Kruibeke – Burcht – Zwijndrecht – Boom – Hemiksem – Hove – Niel – Reet – Schelle