Huis leegmaken

Uw Huis in Antwerpen Vakkundig Leegmaken met De Opruimers

Bent u van plan om uw huis in Antwerpen of omgeving te ontruimen? Dan weet u dat hier veel bij komt kijken. Gelukkig staat De Opruimers voor u klaar om deze zware last van uw schouders te nemen. Met onze jarenlange ervaring, en gedreven door een eco vriendelijke aanpak, zorgen we voor een zorgeloze overgang naar uw volgende hoofdstuk. We begrijpen dat ieder huis en situatie uniek is, wat vraagt om een persoonlijke benadering en maatwerk. Daarbij garanderen we een uitstekende service waarbij uw wensen centraal staan.

Waarom Kiezen voor De Opruimers?

De Opruimers heeft niet alleen een ruime ervaring in het leegmaken van woningen, maar biedt ook een discrete en zorgvuldige aanpak. Wanneer u te maken heeft met een spoedverzoek, zijn we flexibel en handelen we snel. Bovendien zijn we gespecialiseerd in opruimingswerken voor verhuur, wat ons een ideale partner maakt voor makelaars en verhuurbedrijven. Ons team heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat iedere hoek van uw huis netjes wordt opgeruimd, waarbij herbruikbare spullen op een verantwoorde manier naar goede doelen worden gebracht en uw afval correct wordt gesorteerd.

Onze Diensten Uitgelicht

Bij De Opruimers staan we bekend om ons breed scala aan opruimingsdiensten. Hieronder een greep uit onze services:

 • Volledige opruimingservice voor woningen
 • Milieuvriendelijke afvoer van afval 
 • Opruimingswerken specifiek voor verhuur en verkoop
 • Spoedverzoeken voor ontruimingen op korte termijn
 • All-in offerte zonder verrassingen achteraf
 • Persoonlijke aanpak en advies op maat

Eco Vriendelijk en Duurzaam

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij De Opruimers. Wij zorgen ervoor dat bruikbare goederen op een eco vriendelijke manier worden gerecycled of gedoneerd. Daarmee dragen we niet alleen zorg voor uw huis, maar ook voor onze planeet.

Uw Tevredenheid, Ons Streven

Uw tevredenheid is ons einddoel. We doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Dankzij onze jarenlange kennis van zaken kunnen we u voorzien van een vrijblijvende offerte die geheel aan uw wensen voldoet.

De Voordelen op een Rij

Laat ons u het werk uit handen nemen. Voordelen van onze service zijn:

 • Besparing van tijd en energie
 • Verzekerd van een discreet en zorgvuldige aanpak
 • Geen zorgen over afvalverwerking
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces
 • Kosten- en milieubesparend door effectieve recycling
 • Vlotte afhandeling, ook bij spoed

Heeft u een woning in Antwerpen die leeg gemaakt moet worden? Neem dan vandaag nog contact op met De Opruimers. Ervaar het gemak van een professioneel geleide ontruiming en laat ons u helpen bij deze grote stap.

Hoe gaan het in zijn werk?

STAP 01
Contacteer
ons

Contacteer ons en wij komen gratis ter plaatse kijken.

STAP 02
Vrijblijvende
All-in offerte

Nadien bespreken we de opties en volgt een vrijblijvende offerte.

STAP 03
Volledige
Opruiming

We voeren de volledige opruiming uit en maken alles borstelschoon.

Na een eerste contactmoment komen wij gratis ter plaatse kijken en bespreken we de mogelijkheden. We bezorgen je nadien een all-inclusive offerte op maat. Dat houdt in dat wij in de offerte al rekening houden met de huur van containers of een lift. Hebben we een akkoord? Dan komen wij op het afgesproken moment langs voor onze opruimingservice. Zijn er containers of een lift nodig? Dan hebben wij die voor jou gereserveerd en zullen die op het afgesproken moment bij jou voor de deur staan. Wij gaan aan de slag en ruimen je winkel tot in de puntjes op. Na de opruimingservice geniet jij van een ordelijk handelspand. 

Dit is een offerte waar alles bij inbegrepen zit.
Bv : Ladderlift, containers, verkeersborden,…

Heb je een inboedel die je met spoed wilt laten opruimen? Dan maken wij graag tijd voor jou! Voor een spoedopruiming komen wij binnen de één à twee dagen bij jou op locatie. Een opruiming met spoed kan bijvoorbeeld wanneer je de inboedel moet laten opruimen na een overlijden. 

Ook wanneer je de inboedel wilt laten leegmaken en opruimen voor verhuur, reken je op onze spoedservice! Jij vertelt ons jouw wensen, en wij doen de rest! Voor spoedopruimingen bel je ons op het nummer 0470 967 224.

Onze dienstverlening stopt echter niet bij bedrijven, grote terreinen en woningen. Wij voeren in de ruime omgeving rond Antwerpen ook extra opruimingswerken uit. Denk maar aan kleine afbraakwerken van tuinhuizen en ijzerskeletten. Ook datavernietigingen nemen wij voor onze rekening. Op vlak van ontruiming ontzorgen wij je volledig, daar mag je zeker van zijn!

Reviews van onze klanten

Isabelle V.
Isabelle V.
Read More
Super tevreden van de service! Een afspraak maken om te komen kijken naar de inboedel ging snel, de offerte volgde de dag erop, data vastgelegd en het leeghalen van het huis is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Vriendelijkheid en service staan bij De Opruimers voorop. Top!
Kim D.
Kim D.
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Professioneel, zeer correct en super vriendelijk!
Ik stuurde ze een bericht en ik kreeg meteen telefoon om af te spreken. De dag zelf waren ze goed op tijd! Heel tevreden dus zeker en vast een aanrader!
Sietse G.
Sietse G.
Read More
De service van De Opruimers was heel goed. Kreeg een snelle afspraak na bellen. Geen enkele klus is te groot voor hun. Zijn nauwkeurig en kwalitatief aan de slag gegaan. Dit tegen een zeer goed prijs-kwaliteit. Alles was super proper dankzij De Opruimers.
Previous
Next

Uw huis leegmaken zonder zorgen: vertrouw op een vakkundige inboedelservice

Als u staat voor de uitdaging een “huis leeg te maken”, dan kunt bij de professionele ontruimers terecht.. Professioneel ontruimen biedt hierbij een essentiële hulp. Ze nemen niet alleen de fysieke last van je schouders, maar zorgen ook voor een efficiënte en respectvolle afhandeling van de inboedel.

Dit omvat vaak een volledige inboedelservice, waarbij alles van kelder tot zolder wordt leeggemaakt om de woning klaar te maken voor verkoop of verhuur. Het gebruik van professioneel gereedschap, zoals een ladderlift, kan noodzakelijk zijn bij de uitvoering van deze taak. De specialisten zorgen voor de volledige afwikkeling van het proces en doen dit met zo min mogelijk onderbrekingen.

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor leegruimen is een eerste stap naar het efficiënt leegmaken van uw huis. Hiermee krijgt u niet alleen een inschatting van de kosten, maar ook een duidelijk plan van aanpak. Dit stelt u in staat om met vertrouwen de noodzakelijke stappen te nemen en te anticiperen op de ontruiming van uw huis.

Het maakt niet uit of u uw huidige huis leeg moet maken voor een nieuwe woning of misschien voor een verhuurder, de professionals bij een woning leegmaken kunnen u helpen bij het organiseren, sorteren en veilig verwijderen van al uw bezittingen zonder zorgen.

Wat doet een opruimfirma precies?

Een professionele opruimingsfirma biedt een breed scala aan diensten. Dit omvat het verwijderen van meubels, het afvoeren van afval, het recyclen van materialen en soms zelfs het uitvoeren van kleine herstellingen. Maar dat is niet alles. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het opruimen en leegmaken van uw pand, dan bent u bij hen aan het juiste adres.

Ze staan klaar om uw woning, garage of andere ruimte aan te pakken en alles tot in de puntjes te regelen. Als er met spoed moet gebeuren, kunt u rekenen op hun efficiënte en effectieve inzet. Uw wensen en behoeften komen bij hen altijd op de eerste plaats.

Of het nu gaat om het bedienen van een verhuislift of het achterlaten van een pand dat niet alleen leeg is, maar ook eentje die blinkt, zij zorgen ervoor. Zij streven ernaar om van elke ruimte een plek te maken waar u zich opnieuw thuis kunt voelen.

Het resultaat is een locatie die klaar is voor verkoop, verhuur of gebruik – een plek die ze in een bezemschone ruimte brengt en dat voor een zeer voordelige prijs. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner om uw huis leeg te maken, dan bent u bij een professionele opruimingsfirma aan het juiste adres.

Hoe werkt het proces van een huis leegmaken?

Het proces begint gewoonlijk met een evaluatie van de woning en de inboedel. Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld. Na akkoord begint het opruimteam, uw betrouwbare partner voor uw opruimingen, met het systematisch leeghalen van de woning, waarbij rekening wordt gehouden met recycling en donatie van bruikbare items.

Dankzij hun jaren ervaring zijn ze uitgerust om alles, van zolder tot kelder, snel en vakkundig te ledigen. Daarbij helpt de opruimfirma u graag om heel het proces soepel te laten verlopen. Voor hen komen uw wensen en behoeften op de eerste plaats.

Bij de praktische zaken, zoals het afvoeren van het afval, hebben ze ook een oplossing. Is er een grote hoeveelheid afval te verwijderen? Overweeg dan een huis leegmaken container. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier om grote hoeveelheden spullen snel te verwijderen.

Een spic en span eindresultaat, volledig klaar voor de volgende stap. Of het nu een verhuizing, verkoop of renovatie is, de ervaren opruimfirma zorgt voor een zorgeloos proces en een opgeruimd huis waar u trots op kunt zijn.

De voordelen van een gespecialiseerde opruiming

Het inschakelen van een gespecialiseerde firma brengt verschillende voordelen met zich mee:

 1. Tijdbesparing: De opruiming van de inboedel een woning kan dagen of zelfs weken in beslag nemen. Een professioneel team neemt hier vaak één dag te tijd voor en dan is de klus klaar.
 2. Efficiëntie: Door hun ervaring en uitrusting werken zij snel en effectief. Eventueel demonteren zij ook tijdens het leegmaken.
 3. Milieuvriendelijk: Veel firma’s zetten zich in voor duurzaamheid door items te recyclen of te doneren.
 4. Zorg en respect: Vooral in gevoelige situaties zoals na een overlijden, gaan deze firma’s respectvol om met persoonlijke bezittingen.

Kostenaspect van het laten leegmaken van een woning

De kosten voor het leegmaken van een huis variëren sterk. Factoren zoals de grootte van de woning, de hoeveelheid inboedel en de benodigde diensten spelen hierbij een rol. Vraag altijd offertes aan bij meerdere firma’s voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Selectiecriteria voor de juiste opruimingsfirma

Bij het kiezen van een opruimingsfirma zijn enkele belangrijke punten om op te letten:

 • Ervaring en betrouwbaarheid
 • Duidelijke communicatie en transparante offertes
 • Milieuvriendelijke benadering
 • Positieve klantenbeoordelingen

Hoe bereid je je voor op de komst van een opruimingsdienst?

Voor een soepel proces is het nuttig om zelf al enkele voorbereidingen te treffen:

 • Sorteer persoonlijke spullen die je wilt behouden
 • Zorg voor goede toegankelijkheid van de woning
 • Informeer buren indien nodig over de komende werkzaamheden

Duurzaamheid en recycling: een belangrijk aspect

Duurzaamheid is een sleutelfactor in het opruimingsproces. Veel firma’s zetten zich in om zo veel mogelijk materialen te recyclen en te zorgen dat bruikbare spullen een tweede leven krijgen door donatie aan goede doelen of tweedehandswinkels.

De psychologische impact van een huis opruimen en leegmaken

Het leegmaken van een huis, vooral na emotionele gebeurtenissen, kan psychologisch belastend zijn. Professionele firma’s begrijpen dit en bieden vaak een luisterend oor en een respectvolle benadering tijdens het gehele proces.

Veelgestelde vragen over huis leegmaken

 • Hoe lang duurt het proces van een huis leegmaken?
  Dit hangt af van de grootte van de woning en de hoeveelheid inboedel. Gemiddeld duurt het één tot twee dagen.
 • Kunnen opruimingsfirma’s ook helpen bij verhuizingen?
  Sommige firma’s bieden ook verhuisdiensten aan. Het is echter aan te raden dit vooraf te bespreken.
 • Wat gebeurt er met de inboedel na het opruimen?
  Bruikbare items worden vaak gedoneerd of verkocht, terwijl afval op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.
 • Is het mogelijk om alleen specifieke kamers te laten opruimen?
  Ja, veel firma’s bieden de mogelijkheid om slechts een deel van de woning op te ruimen.
 • Hoe wordt de privacy gewaarborgd tijdens het opruimingsproces?
  Professionele opruimingsfirma’s respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met persoonlijke bezittingen.

Conclusie: leegmaken van woningen

Het inschakelen van een professionele opruimingsfirma kan een stressvolle periode aanzienlijk verlichten. Door hun efficiëntie, respect voor persoonlijke bezittingen en aandacht voor duurzaamheid, bieden zij een waardevolle dienst die verder gaat dan enkel het leeghalen van een woning. En met de juiste firma aan je zijde, die helpt u graag om heel het proces van opruimen te beheersen, wordt het opruimen van een huis een zorgeloos en respectvol proces.

Deze firma’s zijn uitgerust om alle mogelijke ruimtes aan te pakken. Of het nu gaat om een kelder, een zolder, of zelfs een volledig huis, de professionele opruimingsfirma staat voor u klaar. Ze begrijpen dat in deze periode uw wensen en behoeften op de eerste plaats komen, en daarom pakken ze elk project met de nodige zorg en aandacht aan.

Desgewenst kunnen ze naast het leegmaken van de woning ook voor parkeerborden en een ladderlift zorgen, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Het gebruik van de verhuislift kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn bij het uitvoeren van banen op hoogte, zoals het verwijderen van meubels van bovenverdiepingen.

Kortom, neem geen risico en schakel de hulp in van experts als je snel je huis wilt leegmaken. Met de hulp van een betrouwbare, professionele firma wordt het leegmaken van je huis een taak die haalbaar, respectvol en zorgeloos is.

Onze klanten zijn voornamelijk uit :

Antwerpen – Berchem – Borgerhout – Hoboken – Deurne – Ekeren- Merksem – Wilrijk – Aartselaar – Bornem – Puurs – Willebroek – Mechelen – Duffel – Lier – Lint – Nijlen – Ranst – Schilde – Brasschaat – Kalmthout – Wijnegem – Wommelgem – Borsbeek – Boechout – Mortsel – Edegem – Kontich – Lint – Rumst – Sint-Niklaas – Temse Haasdonk – Kruibeke – Burcht – Zwijndrecht – Boom – Hemiksem – Hove – Niel – Reet – Schelle