Leegmaken & opruimen van panden

Leegmaken en opruimen van Panden: De Opruimers

Uw professionele oplossing voor het leegmaken en opruimen van elk type pand, van woningen en appartementen tot bedrijfsgebouwen. Wij begrijpen dat het opruimen van een ruimte, groot of klein, een overweldigende taak kan zijn, zeker na verhuizing, renovatie, of het vrijmaken van een erfenis. Daarom bieden wij een complete service die u ontzorgt en uw pand snel en efficiënt terugbrengt naar een schone, lege staat, klaar voor de volgende stap.

 

Waarom Kiezen Voor De Opruimers?

Bij De Opruimers streven we ernaar om elke opruimtaak met de grootste zorg en professionaliteit aan te pakken. Hier zijn enkele redenen waarom u op ons kunt vertrouwen voor het leegmaken en opruimen van uw pand:

  • Expertise en Ervaring: Ons team bestaat uit deskundige professionals die gespecialiseerd zijn in het opruimen van diverse soorten bedrijfsterreinen.
  • Duurzaamheid: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het milieu serieus en zorgen voor de juiste verwerking van alle materialen
  • Tijdsbesparing: Bespaar kostbare tijd en energie die beter besteed kan worden aan het runnen van uw bedrijf
  • Geen Verborgen Kosten: Wij werken met duidelijke, op maat gemaakte offertes zonder verrassingen achteraf.

Diensten van De Opruimers

Ons aanbod omvat een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om aan al uw opruimbehoeften te voldoen:

  • Leegmaken van Woningen en Appartementen: Ideaal voor verhuizingen, verkoopklaar maken, of na een overlijden. Wij zorgen dat de woning bezemschoon achterblijft.
  • Opruimen van Bedrijfspanden: Van kantoren tot magazijnen, wij helpen bedrijven ruimte te optimaliseren voor hergebruik of lease.
  • Verwijdering van Afval en Puin: Naast het leegmaken zorgen wij ook voor de afvoer van bouw- en renovatieafval.
  • Speciale Diensten: Inclusief het verwijderen van zware voorwerpen zoals kluizen en piano’s, alsook het veilig verwijderen van chemische of potentieel gevaarlijke stoffen.

Klaar voor een Nieuwe Start?

Het leegmaken en opruimen van een pand kan een frisse start betekenen, en De Opruimers is hier om die overgang zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Of u nu uw huis wilt voorbereiden voor de verkoop, een erfstuk wilt opruimen, of uw bedrijfsruimte wilt optimaliseren, wij staan klaar om u te helpen.

Neem Contact Op

Bent u klaar om de volgende stap te zetten in het transformeren van uw pand? Neem vandaag nog contact op met De Opruimers.

Alles waar u zelf geen tijd voor heeft. Dit steeds met een offerte op maat en zonder verborgen kosten.

Hoe gaan het in zijn werk?

STAP 01
Contacteer
ons

Contacteer ons en wij komen gratis ter plaatse kijken.

STAP 02
Vrijblijvende
All-in offerte

Nadien bespreken we de opties en volgt een vrijblijvende offerte.

STAP 03
Volledige
Opruiming

We voeren de volledige opruiming uit en maken alles borstelschoon.

Na een eerste contactmoment komen wij gratis ter plaatse kijken en bespreken we de mogelijkheden. We bezorgen je nadien een all-inclusive offerte op maat. Dat houdt in dat wij in de offerte al rekening houden met de huur van containers of een lift. Hebben we een akkoord? Dan komen wij op het afgesproken moment langs voor onze opruimingservice. Zijn er containers of een lift nodig? Dan hebben wij die voor jou gereserveerd en zullen die op het afgesproken moment bij jou voor de deur staan. Wij gaan aan de slag en ruimen je winkel tot in de puntjes op. Na de opruimingservice geniet jij van een ordelijk handelspand. 

Dit is een offerte waar alles bij inbegrepen zit.
Bv : Ladderlift, containers, verkeersborden,…

Heb je een inboedel die je met spoed wilt laten opruimen? Dan maken wij graag tijd voor jou! Voor een spoedopruiming komen wij binnen de één à twee dagen bij jou op locatie. Een opruiming met spoed kan bijvoorbeeld wanneer je de inboedel moet laten opruimen na een overlijden. 

Ook wanneer je de inboedel wilt laten leegmaken en opruimen voor verhuur, reken je op onze spoedservice! Jij vertelt ons jouw wensen, en wij doen de rest! Voor spoedopruimingen bel je ons op het nummer 0470 967 224.

Onze dienstverlening stopt echter niet bij bedrijven, grote terreinen en woningen. Wij voeren in de ruime omgeving rond Antwerpen ook extra opruimingswerken uit. Denk maar aan kleine afbraakwerken van tuinhuizen en ijzerskeletten. Ook datavernietigingen nemen wij voor onze rekening. Op vlak van ontruiming ontzorgen wij je volledig, daar mag je zeker van zijn!

Het oplossen van een overvol pand kan een ontmoedigende taak lijken, maar met De Opruimers aan uw zijde, is dit proces eenvoudig en zorgeloos. Wij volgen een gestructureerd en efficiënt proces om zeker te stellen dat we elke klus tot in de details voltooien. Allereerst voeren we een grondige inspectie uit van het pand om de omvang en de aard van de opruiming in te schatten. Vervolgens maken we een gedetailleerd actieplan op basis van uw specifieke behoeften en verwachtingen. Als wij klaar zijn om te beginnen, zorgen we ervoor dat alles veilig en zorgvuldig wordt verplaatst en op de juiste manier wordt afgevoerd.

We begrijpen dat er situaties kunnen ontstaan waarin u direct hulp nodig hebt bij het opruimen van uw panden. Daarom behandelen we spoedverzoeken met de uiterste urgentie. Ons team is dynamisch en flexibel en kan snel schakelen om tegemoet te komen aan uw dringende opruimbehoeften. We werken rond de klok om te zorgen dat uw pand is opgeruimd en klaar voor gebruik wanneer u dat nodig heeft. Bovendien gaan we niet ten koste van de kwaliteit van onze service voor snelheid.

Met De Opruimers, is geen taak te groot of te klein. Wij hebben ruime ervaring met het opruimen van allerlei soorten panden en ruimtes, waaronder compacte ruimtes zoals garages. Ons team is getraind om elk hoekje en gaatje effectief te bereiken en zelfs de rommeligste garages er weer netjes uit te laten zien. We verwijderen oude, ongebruikte items, recyclen waar mogelijk en ruimen de ruimte op zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw garage.

Bij De Opruimers zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Daarom hebben we een milieuvriendelijke aanpak geïmplementeerd in alle stadia van ons opruimproces. We streven ernaar om zo min mogelijk afval te produceren door waar mogelijk te recyclen en te doneren. Ook werken we samen met erkende recyclingcentra om ervoor te zorgen dat al ons afval op de juiste manier wordt verwerkt. Als OVAM-geregistreerde opruimdienst streven we naar een nagenoeg afvalvrije dienstverlening.

Met jarenlange ervaring in de opruimwereld hebben we een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. We hebben honderden klanten geholpen bij het opruimen van hun panden, van kleine woonhuizen tot grote commerciële panden. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan opruimprojecten, waardoor we ons kunnen aanpassen aan verschillende situaties en unieke uitdagingen kunnen aanpakken. Met onze ervaring en toewijding kunt u erop vertrouwen dat uw pand in veilige handen is bij De Opruimers.

Ervaar zelf de eenvoud en efficiëntie van werken met De Opruimers. Bel ons nu!

Reviews van onze klanten

Isabelle V.
Isabelle V.
Read More
Super tevreden van de service! Een afspraak maken om te komen kijken naar de inboedel ging snel, de offerte volgde de dag erop, data vastgelegd en het leeghalen van het huis is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Vriendelijkheid en service staan bij De Opruimers voorop. Top!
Kim D.
Kim D.
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Professioneel, zeer correct en super vriendelijk!
Ik stuurde ze een bericht en ik kreeg meteen telefoon om af te spreken. De dag zelf waren ze goed op tijd! Heel tevreden dus zeker en vast een aanrader!
Sietse G.
Sietse G.
Read More
De service van De Opruimers was heel goed. Kreeg een snelle afspraak na bellen. Geen enkele klus is te groot voor hun. Zijn nauwkeurig en kwalitatief aan de slag gegaan. Dit tegen een zeer goed prijs-kwaliteit. Alles was super proper dankzij De Opruimers.
Previous
Next

Onze klanten zijn voornamelijk uit :

Antwerpen – Berchem – Borgerhout – Hoboken – Deurne – Ekeren- Merksem – Wilrijk – Aartselaar – Bornem – Puurs – Willebroek – Mechelen – Duffel – Lier – Lint – Nijlen – Ranst – Schilde – Brasschaat – Kalmthout – Wijnegem – Wommelgem – Borsbeek – Boechout – Mortsel – Edegem – Kontich – Lint – Rumst – Sint-Niklaas – Temse  Haasdonk – Kruibeke – Burcht – Zwijndrecht – Boom – Hemiksem – Hove – Niel – Reet – Schelle