Opruimingen

De Kunst van Professionele Opruimingen in Antwerpen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het opruimen van uw pand in de regio Antwerpen? De Opruimers blinken uit door hun oog voor detail en hun diepgaande kennis van zaken. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn wij de aangewezen specialist voor elke opruiming. Met een ruime ervaring in de opruimsector, hanteren wij een vakkundige aanpak die altijd discreet en zorgvuldig is. Spoedverzoeken? Ook dat is mogelijk. Onze persoonlijke benadering verzekert een service die volledig op uw behoeften aansluit.

Waarom De Opruimers Uw Perfecte Keuze Zijn

Achter elke opruiming schuilt een verhaal. Bij De Opruimers begrijpen we dat opruimingen meer zijn dan alleen het weghalen van spullen. Wij zetten ons vol in voor een dienstverlening waarbij respect voor uw persoonlijke situatie en aandacht voor duurzaamheid voorop staan. Als een OVAM geregistreerd bedrijf, zorgen we ook voor een eco-vriendelijke afvoer van uw inboedel. Het resultaat? Een opgeruimde ruimte waar u zich weer prettig in voelt, zonder zorgen over de impact op het milieu.

Onze Diensten Speciaal Afgestemd op Antwerpen en Omstreken

De stad Antwerpen en haar omringende gemeenten, zoals Deurne en Melsele, vragen om een lokale aanpak. Onze kennis van de provincie Antwerpen en de specifieke behoeften van onze klanten hier, stelt ons in staat om flexibel en snel te handelen. Of het nu om grote bedrijfsruimten gaat of de zolder van uw woning, onze expertise is uw garantie voor een efficiënte en zorgeloze opruiming.

Voordelen van De Opruimers: Een Overzicht

 • Oog voor detail: Elk object wordt zorgvuldig behandeld.
 • Kennis van zaken: Onze expertise in opruimingen garandeert een soepele ervaring.
 • Ruime ervaring: Jaarlijks talloze tevreden klanten in de provincie Antwerpen.
 • Discreet en zorgvuldig: Uw privacy is bij ons gegarandeerd.
 • Spoedverzoeken mogelijk: Voor snelle opruimbehoeften staan wij klaar.
 • Persoonlijke aanpak: Een service die zich aanpast aan uw individuele wensen.
 

Hoe De Opruimers Uw Leven Makkelijker Maken

Heeft u snel ruimte nodig voor een nieuw project? Of willen u en uw bedrijf af van overbodige voorraad? De Opruimers nemen deze zorgen uit handen en transformeren uw ruimtes tot nette, bruikbare plekken. Met onze hulp wordt het proces van opruimen geen obstakel, maar een vlotte en zelfs bevrijdende ervaring. Geniet van rust en orde, terwijl wij het zware werk doen.

Direct Resultaat met Onze Spoedservice

Onvoorziene omstandigheden vragen om directe actie. De Opruimers staan ook voor spoedverzoeken paraat, zodat u niet hoeft te wachten en direct kunt genieten van een opgeruimde ruimte. Neem nu contact op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen met uw spoedaanvraag.

Neem de Stap Naar Een Nettere Ruimte

Still wondering “What’s in it for me?” De voordelen zijn duidelijk: een stressvrije opruiming, een milieuverantwoorde aanpak en een toegewijd team dat uw persoonlijke wensen respecteert. Zet vandaag nog de stap naar een opgeruimd leven en vertrouw op de professionaliteit van De Opruimers. Uw ruimte, onze passie.

Hoe gaan het in zijn werk?

STAP 01
Contacteer
ons

Contacteer ons en wij komen gratis ter plaatse kijken.

STAP 02
Vrijblijvende
All-in offerte

Nadien bespreken we de opties en volgt een vrijblijvende offerte.

STAP 03
Volledige
Opruiming

We voeren de volledige opruiming uit en maken alles borstelschoon.

Na een eerste contactmoment komen wij gratis ter plaatse kijken en bespreken we de mogelijkheden. We bezorgen je nadien een all-inclusive offerte op maat. Dat houdt in dat wij in de offerte al rekening houden met de huur van containers of een lift. Hebben we een akkoord? Dan komen wij op het afgesproken moment langs voor onze opruimingservice. Zijn er containers of een lift nodig? Dan hebben wij die voor jou gereserveerd en zullen die op het afgesproken moment bij jou voor de deur staan. Wij gaan aan de slag en ruimen je winkel tot in de puntjes op. Na de opruimingservice geniet jij van een ordelijk handelspand. 

Dit is een offerte waar alles bij inbegrepen zit.
Bv : Ladderlift, containers, verkeersborden,…

Heb je een inboedel die je met spoed wilt laten opruimen? Dan maken wij graag tijd voor jou! Voor een spoedopruiming komen wij binnen de één à twee dagen bij jou op locatie. Een opruiming met spoed kan bijvoorbeeld wanneer je de inboedel moet laten opruimen na een overlijden. 

Ook wanneer je de inboedel wilt laten leegmaken en opruimen voor verhuur, reken je op onze spoedservice! Jij vertelt ons jouw wensen, en wij doen de rest! Voor spoedopruimingen bel je ons op het nummer 0470 967 224.

Onze dienstverlening stopt echter niet bij bedrijven, grote terreinen en woningen. Wij voeren in de ruime omgeving rond Antwerpen ook extra opruimingswerken uit. Denk maar aan kleine afbraakwerken van tuinhuizen en ijzerskeletten. Ook datavernietigingen nemen wij voor onze rekening. Op vlak van ontruiming ontzorgen wij je volledig, daar mag je zeker van zijn!

Reviews van onze klanten

Isabelle V.
Isabelle V.
Read More
Super tevreden van de service! Een afspraak maken om te komen kijken naar de inboedel ging snel, de offerte volgde de dag erop, data vastgelegd en het leeghalen van het huis is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Vriendelijkheid en service staan bij De Opruimers voorop. Top!
Kim D.
Kim D.
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Professioneel, zeer correct en super vriendelijk!
Ik stuurde ze een bericht en ik kreeg meteen telefoon om af te spreken. De dag zelf waren ze goed op tijd! Heel tevreden dus zeker en vast een aanrader!
Sietse G.
Sietse G.
Read More
De service van De Opruimers was heel goed. Kreeg een snelle afspraak na bellen. Geen enkele klus is te groot voor hun. Zijn nauwkeurig en kwalitatief aan de slag gegaan. Dit tegen een zeer goed prijs-kwaliteit. Alles was super proper dankzij De Opruimers.
Previous
Next

Inboedel opruimingen van zolder tot kelder: professioneel gedaan door een opruimingsfirma

Opruimingen van een woning, kelder, garage of zolder een taak die vaak wordt uitgesteld. Gelukkig bieden opruimingsfirma’s een helpende hand. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het efficiënt ontruiming van een woning van kelder tot zolder. Wat leidt tot een geordende en aangename leefomgeving. Vraag een vrijblijvende offerte voor jouw pand aan een opruimingsfirma. Zij beiden verschillende diensten aan, van opruimen tot leegmaken van woning of pand.

Wat doet een opruimdienst?

Diensten en processen bij opruimingen

Een opruimingsfirma biedt een breed scala aan diensten. Dit omvat het verwijderen van oud meubilair, het opruimen van rommel en het afvoeren van afval. De processen zijn gestructureerd en systematisch, waarbij elk item zorgvuldig wordt beoordeeld op bruikbaarheid en waarde.

Efficiëntie en professionaliteit

De kracht van deze bedrijven ligt in hun efficiëntie en professionaliteit. Ze werken snel en besluitvaardig, wat een enorme tijdsbesparing oplevert voor de klant.

Voordelen van het inschakelen van een firma voor het opruimen van jouw woning

Ruimtebesparing en orde

Een van de grootste voordelen van het inhuren van een opruimingsfirma is de ruimtebesparing. Door overbodige spullen te verwijderen, wordt uw leefruimte vergroot en geordend.

Stressvermindering en gemak

Het zelf opruimen van een ruimte kan stressvol en tijdrovend zijn. Een opruimingsfirma neemt deze last van uw schouders, wat leidt tot een stressvrije ervaring.

Milieuvriendelijke afvoer

Opruimingsfirma’s zorgen ook voor een milieuvriendelijke afvoer van afval. Ze scheiden recyclebare materialen en zorgen voor een verantwoorde verwerking.

Hoe kiest u de juiste opruimingsfirma voor opruimingen?

Reputatie en ervaring

Kijk naar de reputatie en ervaring van het bedrijf. Lees recensies en vraag naar referenties.

Duidelijke communicatie en transparantie

Een betrouwbare opruimingsfirma is duidelijk in communicatie en transparant over kosten en procedures.

Milieubeleid en afvalverwerking

Informeer naar het milieubeleid en de methoden van afvalverwerking. Dit is belangrijk voor een duurzame aanpak.

Stappen in het opruimproces

Eerste beoordeling en offerte

Het proces begint met een beoordeling van de op te ruimen ruimte. Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld.

Planning en organisatie

Na goedkeuring van de offerte wordt een plan van aanpak opgesteld en de opruiming georganiseerd.

Uitvoering en afwerking 

De uitvoering wordt zorgvuldig en volgens plan uitgevoerd. Na de opruiming wordt de ruimte netjes achtergelaten.

Veelgestelde vragen over opruimingen

 • Wat zijn de kosten van een opruimingsdienst?
  De kosten variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de hoeveelheid afval. Vraag een gedetailleerde offerte aan voor een nauwkeurige prijsbepaling.
 • Hoe lang duurt een opruiming?
  De tijd die nodig is voor een opruiming hangt af van de omvang van de klus. Kleine projecten kunnen binnen een dag klaar zijn, terwijl grotere projecten meer tijd vergen.
 • Wat gebeurt er met de verwijderde spullen?
  Bruikbare spullen worden vaak gedoneerd of verkocht, terwijl niet-bruikbare items op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd.
 • Is het nodig om aanwezig te zijn tijdens de opruiming?
  Dit is niet noodzakelijk, maar sommige klanten kiezen ervoor om aanwezig te zijn voor begeleiding of toezicht.
 • Hoe kan ik me voorbereiden op de komst van een opruimingsfirma?
  Zorg voor een duidelijk overzicht van wat moet blijven en wat weg kan. Dit bevordert een vlotte opruiming.

Conclusie

Het inschakelen van een opruimingsfirma voor het opruimen van uw huis, appartement, garage of zolder is een efficiënte en stressvrije oplossing. Door te kiezen voor een ervaren en betrouwbare firma, kunt u genieten van een geordende en aangename leefomgeving. Met hun professionele aanpak en aandacht voor duurzaamheid, bieden opruimingsfirma’s een waardevolle dienst voor iedereen die hulp nodig heeft bij het opruimen.

Onze klanten zijn voornamelijk uit :

Antwerpen – Berchem – Borgerhout – Hoboken – Deurne – Ekeren- Merksem – Wilrijk – Aartselaar – Bornem – Puurs – Willebroek – Mechelen – Duffel – Lier – Lint – Nijlen – Ranst – Schilde – Brasschaat – Kalmthout – Wijnegem – Wommelgem – Borsbeek – Boechout – Mortsel – Edegem – Kontich – Lint – Rumst – Sint-Niklaas – Temse Haasdonk – Kruibeke – Burcht – Zwijndrecht – Boom – Hemiksem – Hove – Niel – Reet – Schelle