Opruimen van Tuinen

Tuin professioneel laten opruimen

De rust en vrede die een goed onderhouden tuin biedt, is ongeëvenaard. Het is een plek van ontspanning, plezier, en verbinding met de natuur. Echter, door de drukte van het dagelijks leven kan deze oase snel veranderen in een opslagruimte voor ongewenste spullen, waardoor de charme en functionaliteit verloren gaan.

De Opruimers staat klaar om deze uitdaging aan te gaan, met een gespecialiseerde service gericht op het opruimen van tuinen, tuinhuizen, en garages. Laat ons helpen om je buitenruimte te transformeren in een nette, uitnodigende omgeving waar je volop van kunt genieten.

Waarom opgeruimde tuin belangrijk is

Een nette tuin biedt niet alleen esthetische voordelen, maar draagt ook bij aan je welzijn en de waarde van je eigendom. Rommel kan echter snel accumuleren in tuinhuizen en garages, waardoor deze ruimtes hun functionaliteit verliezen. Bovendien kan ongewenst materiaal in de tuin zelf een doorn in het oog worden en het onderhoud bemoeilijken. Wij begrijpen het belang van een opgeruimde buitenruimte en biedt een deskundige service om deze weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Onze aanpak: grondig en respectvol

Wij benaderen elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail. Ons team is gespecialiseerd in het opruimen van tuinen, tuinhuizen, en garages, waarbij we alle ongewenste materialen verwijderen en ervoor zorgen dat jouw ruimte weer ademt.

Diensten die wij aanbieden:

  • Opruimen van Tuinhuizen en Garages: We verwijderen alle opgehoopte spullen en zorgen ervoor dat deze ruimtes weer functioneel en overzichtelijk worden.
  • Tuin Opruiming: Ons team ontdoet je tuin van ongewenste materialen, waardoor je buitenruimte weer netjes en onderhouden aanvoelt.
  • Recyclage: Alle verwijderde materialen worden op een verantwoorde manier gerecycled, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid.

Voordelen van werken met  De Opruimers

  • Expertise: Ons team heeft uitgebreide ervaring in het opruimen van buitenruimtes, waardoor we efficiënt en effectief te werk gaan.
  • Duurzaamheid: Wij zorgen voor de milieuvriendelijke afvoer en recyclage van alle ongewenste materialen.
  • Gemak: Je hoeft zelf geen tijd of moeite te investeren in het opruimen of rijden naar het containerpark.
  • Genieten van Buiten: Na onze opruimactie kun je weer volop genieten van een mooie, nette tuin en dito bijgebouwen.

Een mooie, opgeruimde tuin verhoogt niet alleen je levenskwaliteit, maar versterkt ook de band met je leefomgeving. De Opruimers is jouw partner in het creëren van deze ideale buitenruimte.

Door het opruimen van tuinhuizen, garages, en de tuin zelf, zorgen we ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van jouw persoonlijke stukje natuur.

Neem contact op met ons en zet vandaag nog de stap naar een opgeruimde, uitnodigende tuin.

Alles waar u zelf geen tijd voor heeft. Dit steeds met een offerte op maat en zonder verborgen kosten.

Hoe gaan het in zijn werk?

STAP 01
Contacteer
ons

Contacteer ons en wij komen gratis ter plaatse kijken.

STAP 02
Vrijblijvende
All-in offerte

Nadien bespreken we de opties en volgt een vrijblijvende offerte.

STAP 03
Volledige
Opruiming

We voeren de volledige opruiming uit en maken alles borstelschoon.

Na een eerste contactmoment komen wij gratis ter plaatse kijken en bespreken we de mogelijkheden. We bezorgen je nadien een all-inclusive offerte op maat. Dat houdt in dat wij in de offerte al rekening houden met de huur van containers of een lift. Hebben we een akkoord? Dan komen wij op het afgesproken moment langs voor onze opruimingservice. Zijn er containers of een lift nodig? Dan hebben wij die voor jou gereserveerd en zullen die op het afgesproken moment bij jou voor de deur staan. Wij gaan aan de slag en ruimen je winkel tot in de puntjes op. Na de opruimingservice geniet jij van een ordelijk handelspand. 

Dit is een offerte waar alles bij inbegrepen zit.
Bv : Ladderlift, containers, verkeersborden,…

Heb je een inboedel die je met spoed wilt laten opruimen? Dan maken wij graag tijd voor jou! Voor een spoedopruiming komen wij binnen de één à twee dagen bij jou op locatie. Een opruiming met spoed kan bijvoorbeeld wanneer je de inboedel moet laten opruimen na een overlijden. 

Ook wanneer je de inboedel wilt laten leegmaken en opruimen voor verhuur, reken je op onze spoedservice! Jij vertelt ons jouw wensen, en wij doen de rest! Voor spoedopruimingen bel je ons op het nummer 0470 967 224.

Onze dienstverlening stopt echter niet bij bedrijven, grote terreinen en woningen. Wij voeren in de ruime omgeving rond Antwerpen ook extra opruimingswerken uit. Denk maar aan kleine afbraakwerken van tuinhuizen en ijzerskeletten. Ook datavernietigingen nemen wij voor onze rekening. Op vlak van ontruiming ontzorgen wij je volledig, daar mag je zeker van zijn!

Reviews van onze klanten

Isabelle V.
Isabelle V.
Read More
Super tevreden van de service! Een afspraak maken om te komen kijken naar de inboedel ging snel, de offerte volgde de dag erop, data vastgelegd en het leeghalen van het huis is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Vriendelijkheid en service staan bij De Opruimers voorop. Top!
Kim D.
Kim D.
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Professioneel, zeer correct en super vriendelijk!
Ik stuurde ze een bericht en ik kreeg meteen telefoon om af te spreken. De dag zelf waren ze goed op tijd! Heel tevreden dus zeker en vast een aanrader!
Sietse G.
Sietse G.
Read More
De service van De Opruimers was heel goed. Kreeg een snelle afspraak na bellen. Geen enkele klus is te groot voor hun. Zijn nauwkeurig en kwalitatief aan de slag gegaan. Dit tegen een zeer goed prijs-kwaliteit. Alles was super proper dankzij De Opruimers.
Previous
Next

Onze klanten zijn voornamelijk uit :

Antwerpen – Berchem – Borgerhout – Hoboken – Deurne – Ekeren- Merksem – Wilrijk – Aartselaar – Bornem – Puurs – Willebroek – Mechelen – Duffel – Lier – Lint – Nijlen – Ranst – Schilde – Brasschaat – Kalmthout – Wijnegem – Wommelgem – Borsbeek – Boechout – Mortsel – Edegem – Kontich – Lint – Rumst – Sint-Niklaas – Temse Haasdonk – Kruibeke – Burcht – Zwijndrecht – Boom – Hemiksem – Hove – Niel – Reet – Schelle