Opruimen van Tuinhuizen

Deskundig opruimen van tuinhuizen 

Tuinhuizen en garages zijn onmisbare onderdelen van veel buitenruimtes, die een praktische opslag bieden voor gereedschap, tuinmeubilair, en andere benodigdheden. Het is echter gemakkelijk om deze ruimtes te laten overlopen met ongebruikte spullen, waardoor de functionaliteit en esthetiek verloren gaan.

De Opruimers biedt een professionele opruimservice specifiek ontworpen om je tuinhuis en garage te transformeren in nette, georganiseerde ruimtes. Laat ons je helpen om het volledige potentieel van je tuin en bijgebouwen te herontdekken.

Het belang van een opgeruimd tuinhuis en garage

Een opgeruimd tuinhuis en garage bieden niet alleen een aangenamere uitstraling, maar verbeteren ook de toegankelijkheid en bruikbaarheid van je spullen. Bovendien kan het opruimen van deze ruimtes bijdragen aan het verminderen van stress, het bevorderen van creativiteit en het optimaliseren van je buitenleven. “De Opruimers” erkent deze voordelen en is toegewijd aan het leveren van een service die verder gaat dan eenvoudige opruiming, door het creëren van een harmonieuze en functionele buitenomgeving.

Onze deskundige opruimdiensten

Ons team van professionele opruimers benadert elk project met zorg, efficiëntie en een diepgaand begrip van de waarde van een geordende buitenruimte. Wij bieden:

  • Grondige Opruiming: We sorteren en verwijderen alle overbodige spullen uit je tuinhuis en garage, waardoor deze ruimtes weer overzichtelijk worden.
  • Milieuvriendelijke Afvoer: Alle ongewenste materialen worden op een verantwoordelijke manier afgevoerd, met een sterke nadruk op recyclage.
  • Tuin Opruiming: Naast tuinhuizen en garages, pakken we ook de opruiming van de tuin zelf aan, om een volledige vernieuwing van je buitenruimte te garanderen.


Waarom Kiezen voor “De Opruimers”?

  • Deskundigheid: Ons team heeft uitgebreide ervaring in het opruimen van buitenruimtes, wat resulteert in een snelle en effectieve service.
  • Duurzaamheid: We hanteren milieuvriendelijke praktijken voor het afvoeren en recyclen van materialen, waardoor je bijdraagt aan een betere planeet.
  • Gemak: Je bespaart tijd en moeite, doordat wij alle aspecten van het opruimproces voor onze rekening nemen.
  • Totale Transformatie: Geniet van een alomvattende vernieuwing van je tuinhuis, garage, en tuin, wat resulteert in een verbeterde buitenleefervaring.

Een opgeruimd tuinhuis en garage spelen een cruciale rol in het genot en de functionaliteit van je buitenruimte. De Opruimers is jouw ideale partner voor het bereiken van deze doelstellingen, door een grondige, verantwoordelijke en deskundige opruimservice te bieden.

Laat ons de last van rommelige bijgebouwen en tuinen wegnemen, zodat je volop kunt genieten van je vernieuwde buitenomgeving.

Contacteer ons vandaag nog om de eerste stap te zetten naar een opgeruimd, functioneel en esthetisch aangenaam tuinhuis en garage.

Alles waar u zelf geen tijd voor heeft. Dit steeds met een offerte op maat en zonder verborgen kosten.

Hoe gaan het in zijn werk?

STAP 01
Contacteer
ons

Contacteer ons en wij komen gratis ter plaatse kijken.

STAP 02
Vrijblijvende
All-in offerte

Nadien bespreken we de opties en volgt een vrijblijvende offerte.

STAP 03
Volledige
Opruiming

We voeren de volledige opruiming uit en maken alles borstelschoon.

Na een eerste contactmoment komen wij gratis ter plaatse kijken en bespreken we de mogelijkheden. We bezorgen je nadien een all-inclusive offerte op maat. Dat houdt in dat wij in de offerte al rekening houden met de huur van containers of een lift. Hebben we een akkoord? Dan komen wij op het afgesproken moment langs voor onze opruimingservice. Zijn er containers of een lift nodig? Dan hebben wij die voor jou gereserveerd en zullen die op het afgesproken moment bij jou voor de deur staan. Wij gaan aan de slag en ruimen je winkel tot in de puntjes op. Na de opruimingservice geniet jij van een ordelijk handelspand. 

Dit is een offerte waar alles bij inbegrepen zit.
Bv : Ladderlift, containers, verkeersborden,…

Heb je een inboedel die je met spoed wilt laten opruimen? Dan maken wij graag tijd voor jou! Voor een spoedopruiming komen wij binnen de één à twee dagen bij jou op locatie. Een opruiming met spoed kan bijvoorbeeld wanneer je de inboedel moet laten opruimen na een overlijden. 

Ook wanneer je de inboedel wilt laten leegmaken en opruimen voor verhuur, reken je op onze spoedservice! Jij vertelt ons jouw wensen, en wij doen de rest! Voor spoedopruimingen bel je ons op het nummer 0470 967 224.

Onze dienstverlening stopt echter niet bij bedrijven, grote terreinen en woningen. Wij voeren in de ruime omgeving rond Antwerpen ook extra opruimingswerken uit. Denk maar aan kleine afbraakwerken van tuinhuizen en ijzerskeletten. Ook datavernietigingen nemen wij voor onze rekening. Op vlak van ontruiming ontzorgen wij je volledig, daar mag je zeker van zijn!

Reviews van onze klanten

Isabelle V.
Isabelle V.
Read More
Super tevreden van de service! Een afspraak maken om te komen kijken naar de inboedel ging snel, de offerte volgde de dag erop, data vastgelegd en het leeghalen van het huis is bijzonder vlot en professioneel verlopen. Vriendelijkheid en service staan bij De Opruimers voorop. Top!
Kim D.
Kim D.
Read More
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid
Professioneel, zeer correct en super vriendelijk!
Ik stuurde ze een bericht en ik kreeg meteen telefoon om af te spreken. De dag zelf waren ze goed op tijd! Heel tevreden dus zeker en vast een aanrader!
Sietse G.
Sietse G.
Read More
De service van De Opruimers was heel goed. Kreeg een snelle afspraak na bellen. Geen enkele klus is te groot voor hun. Zijn nauwkeurig en kwalitatief aan de slag gegaan. Dit tegen een zeer goed prijs-kwaliteit. Alles was super proper dankzij De Opruimers.
Previous
Next

Onze klanten zijn voornamelijk uit :

Antwerpen – Berchem – Borgerhout – Hoboken – Deurne – Ekeren- Merksem – Wilrijk – Aartselaar – Bornem – Puurs – Willebroek – Mechelen – Duffel – Lier – Lint – Nijlen – Ranst – Schilde – Brasschaat – Kalmthout – Wijnegem – Wommelgem – Borsbeek – Boechout – Mortsel – Edegem – Kontich – Lint – Rumst – Sint-Niklaas – Temse Haasdonk – Kruibeke – Burcht – Zwijndrecht – Boom – Hemiksem – Hove – Niel – Reet – Schelle